Logga: Bränneriets Gård
 

Våra bostäder

Bränneriets Gård har förutom gårdsbutik och odlingar även ett antal lägenheter för uthyrning. Vi kommer att markera och informera om någon bostad är ledig här på hemsidan och via nyhetsbrev som vi skickar ut så fort något blir ledigt (se längst ned på sidan). Finns det något ledigt och ni är intresserade så ta gärna kontakt med oss via mail.

Nya lägenheter

Ovanpå gårdsbutiken på andra plan, har vi byggt två toppmoderna bostäder på vardera tre rum och kök. 

  • Tre rum och kök med öppen planlösning, 90 m2 med stort helkaklat badrum, två sovrum samt egen tvättmaskin och torktumlare, carport och förråd. 
  • Tre rum och kök med öppen planlösning, 88 m2 med helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett, två sovrum samt carport och isolerat förråd. 

Villan

På andra sidan gårdsplanen till Bränneriets Gård hyr vi ut en renoverad villa i lantlig idyll. På 180 m2 i två plan med stor inhägnad trädgård ryms sex rum, stort kök och två helkaklade badrum, egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Huset har västerbalkong och trädgård åt söder vid ån. Till huset hör även ett garage. 

Marklägenheten

I anslutning till villan ligger en marklägenhet på 68 m2 fördelat på tre rum och kök. Lägenheten har stor klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort garage och egen trädgård.

 

Bränneriets Gårds nyhetsbrev Bostad

Håll dig informerad om våra senaste nyheter rörande våra bostäder!

Bränneriets Gård
Nöbbelöv 1303 (hitta hit)
241 93 Eslöv

info@brannerietsgard.se
0413-184 23
 

Om Bränneriets Gård
Bränneriets Gård erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. Det finns även ett mysigt café. Välkommen in på en kopp kaffe och härbakat eller en säsongsanpassad lunch!

Öppettider

Stängt för säsongen

Tack för i år och välkomna nästa år